Vragen? Bel 06 29 20 24 73LinkedIn

Overnamebegeleiding

Bedrijfswaardering-MKB is uw partner in waardebepaling, waardeverhoging en overnamebegeleiding

Onze partner geeft u strategisch advies en begeleidt u in alle facetten bij een overname of overdracht in de familie
Waardemanagement wat is het?

Wat kunt u van ons verwachten?

Dit hangt sterk af van doel en reikwijdte van de opdracht, maar kan de volgende vormen aannemen:
  1. Strategisch advies: wij adviseren u over beslissingen op het gebied van onder andere overnames (aan- en verkoop van bedrijven, management buy out/in), overdracht in de familie, (werknemers-)participatieregelingen, investeringsbeslissingen, transactiedocumenten (intentieovereenkomst, verkoop-koopovereenkomst, aandeelhoudersovereenkomst)
  2. Overnamebegeleiding: wij begeleiden u in alle fasen en facetten van een overname/bedrijfsoverdracht, van strategie/bedrijfswaardering tot en met closing/nazorg en zowel bedrijfseconomisch/accountancy als fiscaal-juridisch. 
Strategisch waardeadvies en -begeleiding wordt doorgaans voorafgegaan door een waardeberekening of een indicatieve bedrijfswaardering, maar kan tevens afzonderlijk worden gevraagd. 
Op strategisch waardeadvies en -begeleiding zijn géén NIRV (www.nirv.nl) gedrags-/beroepsregels en richtlijnen van toepassing.
Kostenindicatie: op basis van begrote uren tegen een uurtarief van €225,- (excl. BTW). Daarnaast kan een vergoeding op basis van een succes fee worden overeengekomen. 

Waarom Bedrijfswaardering-MKB?

Onze Register Valuators, toegelaten tot het Nederlands Instituut voor Register Valuators (www.nirv.nl), hebben naast kennis van uw business, ruime ervaring opgedaan in het leiden en reorganiseren van MKB-bedrijven en het begeleiden van ondernemers hierbij.
Hierdoor zijn zij in staat om te zorgen dat u met uw bedrijf de totaalaanpak voor waardeverhoging en verkoopklaar maken van uw bedrijf realiseert.
image


Bel (06) 29202473 of mail info@bedrijfswaardering-mkb.nl
Wij denken graag met u mee!
Drs. Nino Obbes RV

image

Case: Waardestrategie Metaalbewerkingsbedrijf

De ondernemer van een middelgrote metaalbewerkingsbedrijf gespecialiseerd in een totaalpakket voor systeembouwers in diverse sectoren, heeft ons gevraagd om samen met het managementteam de bedrijfsstrategie van het bedrijf voor de komende 5 jaar te formuleren en te vertalen naar een effectieve organisatie en concrete aanpak voor realisatie. Omdat de ondernemer onder andere als missie voor het bedrijf heeft, dat het zelfstandig en waarde creërend moet blijven, is de waardestrategie als integraal onderdeel van de vorming van de bedrijfsstrategie meegenomen.