Vragen? Bel 06 29 20 24 73LinkedIn

Waardeverhoging

Bedrijfswaardering-MKB is uw partner in waardebepaling, waardeverhoging en overname van uw bedrijf

Wij geven u praktisch inzicht in de prestaties van uw bedrijf op de belangrijkste waardebepalende factoren (de zogeheten 'Waardedrijvers'). 
Vervolgens geven wij u strategisch advies om de economische waarde van uw bedrijf te verhogen en/of uw bedrijf verkoop- of overdrachtklaar te maken. Klik hier voor een praktijkcase;
Indien gewenst, kunnen wij u (periodiek) begeleiden bij het realiseren van bovenstaande.
Waardemanagement wat is het?

Wat kunt u van ons verwachten?

Dit hangt sterk af van doel en reikwijdte van de opdracht, maar kan de volgende vormen aannemen:
  1. Waardedrijversanalyse: op basis van uw antwoorden op onze online vragenlijst en een persoonlijk gesprek met u hierover krijgt u inzicht in de prestaties van uw onderneming op de belangrijkste waardebepalende factoren (de zogeheten 'Waardedrijvers') en "aan welke knoppen u kunt draaien" om de economische waarde te verhogen;
  2. Strategisch advies over waardeverhoging en/of verkoopklaar maken van uw bedrijf;
  3. Implementatiebegeleiding: indien gewenst, begeleiden wij u (periodiek) bij bovenstaande.
Strategisch waardeadvies en -begeleiding wordt doorgaans voorafgegaan door een Waardeberekening of een Indicatieve Bedrijfswaardering, maar kan tevens afzonderlijk worden gevraagd.

Kostenindicatie: op basis van begrote/actuele uren tegen een uurtarief (exclusief BTW) van €250,- voor een Register Valuator of Overnamespecialist en €150,- voor een Financieel/Business Analist.

Waarom Bedrijfswaardering-MKB?

Onze Register Valuators, toegelaten tot het Nederlands Instituut voor Register Valuators (www.nirv.nl), hebben naast kennis van uw business, ruime ervaring opgedaan in het leiden en reorganiseren van MKB-bedrijven en het begeleiden van ondernemers hierbij.
Hierdoor zijn zij in staat om te zorgen dat u met uw bedrijf de totaalaanpak voor waardeverhoging en verkoopklaar maken van uw bedrijf realiseert.
image


Bel (06) 29202473 of mail info@bedrijfswaardering-mkb.nl
Wij denken graag met u mee!
Drs. Nino Obbes RV

image

Strategisch advies Waardeverhoging-Verkoopklaar maken groothandel

Na het laten verrichten van een indicatieve bedrijfswaardering voor zijn ondernemingen, heeft een ondernemer ons gevraagd om een strategisch advies te geven over mogelijkheiden voor waardeverhoging. Doelen hiervan waren om op grond hiervan: belangrijke investerings- en bedrijfsbeslissingen te nemen, te zorgen dat de ondernemer over enkele jaren meer op afstand van het bedrijf kan functioneren en het bedrijf in de komende jaren gereed te maken voor een eventuele bedrijfsoverdracht.