Vragen? Bel 06 29 20 24 73LinkedIn

Waardeverhoging

Bedrijfswaardering-MKB is uw partner in waardebepaling, waardeverhoging en overnamebegeleiding

Onze partner geeft u strategisch advies en begeleidt u om de economische waarde van uw bedrijf te verhogen en uw bedrijf verkoop- of overdrachtklaar te maken.
Waardemanagement wat is het?

Wat kunt u van ons verwachten?

Dit hangt sterk af van doel en reikwijdte van de opdracht, maar kan de volgende vormen aannemen:
  1. Waardedrijversanalyse: op basis van uw antwoorden op onze online vragenlijst en een persoonlijk gesprek met u hierover krijgt u inzicht in de prestaties van uw onderneming op de belangrijkste waardebepalende factoren (de zogeheten 'Waardedrijvers') en "aan welke knoppen u kunt draaien" om de economische waarde te verhogen;
  2. Strategisch Bedrijfs- en Waardeplan: dit is een traject om op basis van het doorlichten van uw markt en uw bedrijf te komen tot een zogeheten 'strategy map', 'value map' en 'road map': strategie-, economische waarde en routekaarten naar een toekomstigbestendig en optimaal waardecreërend bedrijf. Zie de praktijkcasus over de door ons ontwikkelde en aantoonbaar succesvolle methode via de volgende link 'Strategisch Bedrijfs- en Waardeplan in 5 stappen'
  3. Implementatiebegeleiding: wij begeleiden u in alle facetten bij het realiseren van waardeverhoging, het zorgen dat u als ondernemer meer op afstand van het bedrijf kunt gaan functioneren en het verkoopklaar maken van uw bedrijf. 
Strategisch waardeadvies en -begeleiding wordt doorgaans voorafgegaan door een waardeberekening of een indicatieve bedrijfswaardering, maar kan tevens afzonderlijk worden gevraagd. 
Op strategisch waardeadvies en -begeleiding zijn géén NIRV (www.nirv.nl)gedrags- en beroepsregels van toepassing.
Kostenindicatie: op basis van begrote uren tegen een uurtarief van €225,- (excl. BTW).

Waarom Bedrijfswaardering-MKB?

Onze Register Valuators, toegelaten tot het Nederlands Instituut voor Register Valuators (www.nirv.nl), hebben naast kennis van uw business, ruime ervaring opgedaan in het leiden en reorganiseren van MKB-bedrijven en het begeleiden van ondernemers hierbij.
Hierdoor zijn zij in staat om te zorgen dat u met uw bedrijf de totaalaanpak voor waardeverhoging en verkoopklaar maken van uw bedrijf realiseert.
image


Bel (06) 29202473 of mail info@bedrijfswaardering-mkb.nl
Wij denken graag met u mee!
Drs. Nino Obbes RV

image

Case: Waardestrategie Metaalbewerkingsbedrijf

De ondernemer van een middelgrote metaalbewerkingsbedrijf gespecialiseerd in een totaalpakket voor systeembouwers in diverse sectoren, heeft ons gevraagd om samen met het managementteam de bedrijfsstrategie van het bedrijf voor de komende 5 jaar te formuleren en te vertalen naar een effectieve organisatie en concrete aanpak voor realisatie. Omdat de ondernemer onder andere als missie voor het bedrijf heeft, dat het zelfstandig en waarde creërend moet blijven, is de waardestrategie als integraal onderdeel van de vorming van de bedrijfsstrategie meegenomen.