‘Ten tijde van COVID-19 is een Bedrijfswaardering inspirerend en waardevol’

Delen:

Juist in een crisis is strategische heroriëntatie, scherp sturen op geldstromen en het reduceren van risico van groot belang. Een kernvraag hierbij is: wordt de onderneming zo toekomstbestendig?  

Een toekomstbestendige onderneming is een onderneming die economische waarde creëert op de lange termijn, door het behouden van een onderscheidende positie in de markt, het optimaliseren van de (vrije) geldstromen en het reduceren van risico. 

Op welke wijze u voor uw unieke bedrijf kunt zorgen voor toekomstbestendigheid en optimale waardecreatie, is het onderwerp van een indicatieve bedrijfswaardering door de Register Valuators van Bedrijfswaardering-MKB. Op basis van kennis van uw business, komen zij snel tot de essentie van uw markt/bedrijf en beoordelen zij de aannemelijkheid van uw prognoses en het risicoprofiel. In enkele inspirerende bijeenkomsten met u wordt een concreet plan van aanpak voor de toekomst gemaakt.

Meer weten over het traject indicatieve bedrijfswaardering van Bedrijfswaardering-MKB? Klik hier.

Het beoordelen van aannemelijkheid van uw prognoses en het risicoprofiel van uw bedrijf vereist uitgebreide kennis en ervaring in uw business en het juist hanteren van wetenschappelijke methoden van economische waardebepaling. Dat is het vakmanschap en meesterschap van de Register Valuators van Bedrijfswaardering-MKB.  U kiest een Register Valuator, omdat hij/zij postacademisch is opgeleid, ervaren is in het (bege-)leiden van bedrijven en zich houdt aan de beroeps-en gedragsregels van het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV, www.nirv.nl). De waarde van uw bedrijf zit in uw business. Daarom is het van belang om een Register Valuator van Bedrijfswaardering-MKB in te schakelen die verstand heeft van uw business. 


Neem contact op met M 06-29202473 of E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Previous Next