Vragen? Bel 06 29 20 24 73LinkedIn

Dit is het moment!

Delen:

Uw accountant heeft uw jaarrekening 2021 (binnenkort) gereed waardoor u een goed beeld heeft waar u financieel staat. Als ondernemer heeft u een goede visie op de toekomst van uw bedrijf. Maar wat is uw bedrijf nu waard? En aan welke "knoppen" kunt u draaien om de waarde te verhogen? Bedrijfswaardering-MKB helpt u hiermee, niet alleen als u uw bedrijf binnenkort wilt verkopen of een bedrijf wilt overnemen, maar vooral ook om tijdig te werken aan het verhogen van de waarde uw bedrijf en het verkoopklaar te maken.

Onze visie
Uw bedrijf is uniek en de waarde van uw bedrijf zit in de toekomst van uw business! Daarom is het waarderen van uw bedrijf en het bepalen van een totaalaanpak voor waardeverhoging of het verkoopklaar maken van uw bedrijf maatwerk. Door onze kennis van uw business en wetenschappelijke waarderingsmethoden, weten wij uw bedrijf op de juiste waarde te schatten, geven wij u inzicht in de prestaties van uw bedrijf op de belangrijkste waardebepalende factoren en begeleiden wij u – indien gewenst – bij het verhogen van de waarde en het verkoopklaar maken van uw bedrijf zodat u uw visie waar kan maken! 

Ons aanbod
Speciaal voor u hebben wij verschillende diensten ontwikkeld: de Waardeanalyse en -berekening geeft u praktisch inzicht in de economische waarde en de sterke, aandachts- en verbeterpunten van uw bedrijf. Deze dienst kan uitstekend als ‘nulmeting’ dienen voor uw waardeverhogingsstrategie/-aanpak en wordt tegen een vaste, laagdrempelige vergoeding aangeboden. Klik hier voor een specificatie van onze diensten en de condities.  

Wie zijn wij?
Wij hebben jarenlange ervaring in het leiden van MKB bedrijven en het begeleiden van ondernemers in diverse sectoren (lees Over ons). Tevens zijn wij Register Valuator, toegelaten tot het Nederlands Instituut voor Register Valuators (www.nirv.nl) met haar eigen beroeps- en gedragregels en tuchreglement. Hierdoor is onafhankelijkheid, professionaliteit en hoogwaardige kwaliteit gewaarborgd.


Wilt u meer meten? Aarzelt u dan niet geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen (M0629202473, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bekijk onze website (www.bedrijfswaardering-mkb.nl). Graag lichten wij onze diensten en toegevoegde waarde persoonlijk aan u toe!

Dit is het moment!

Benieuwd naar de waarde van uw bedrijf?

Neem dan contact op met onze ervaren Register Valuator om u een duidelijk beeld te geven over alle mogelijkheden die Bedrijfswaardering-MKB biedt.