Is uw bedrijfsstrategie al gericht op optimale waardecreatie?

In onze adviespraktijk komen wij regelmatig in contact met ondernemers die een prachtig en winstgevend bedrijf hebben opgezet, maar nauwelijks bezig zijn met het optimaliseren van de economische waarde. Dit terwijl zij wel in een fase zitten waarin zij over enkele jaren wat meer op afstand van het bedrijf willen komen en de mogelijkheid willen hebben het bedrijf voor een goede prijs te verkopen. Gelukkig zijn er ook ondernemers die waardecreatie integreren in hun bedrijfsstrategie en -management. In deze blog vertellen wij u wat optimaliseren van economische waarde betekent en tonen wij u een praktijkcase van een ondernemer waarmee wij een bedrijfs- en waardestrategie in 1 klap realiseerden.

Wanneer creëert u optimaal economische waarde?

Praktijkcase: bedrijfs- en waardestrategie metaalbewerkingsbedrijf

Wilt u meer weten over dit onderwerp of met ons van gedachten wisselen? Aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen! (M 06-29202473 of E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)