Is uw bedrijf toekomstbestendig? Toon het aan met de waardedrijvers-scan!

Hoe de Coronacrisis zal verlopen is nog erg onzeker. Desondanks moeten ondernemers, financiers en investeerders nu handelen op basis van verwachtingen over geldstromen en risico in de toekomst. Kernvraag is hierbij: is de onderneming toekomstbestendig? Dan wordt niet alleen gekeken naar de huidige (financiële) situatie, maar vooral naar de onderliggende factoren die de overlevingskracht en -mogelijkheden van de onderneming bepalen. In onze Waardedrijvers-scan leggen wij deze factoren samen met u bloot, wordt een conclusie getrokken over de toekomstbestendigheid van de onderneming en overtuigend gepresenteerd voor (externe) belanghebbenden. Uiteraard incl. concreet plan van aanpak en financieel plan op hoofdlijnen. Voor of via onze Linkedin relaties in de 1ste lijn hebben wij een aantal vouchers voor een gereduceerde vergoeding van 60% van het gebruikelijke tarief.

Aan de hand van onze online vragenlijst, van u ontvangen financiële cijfers en een interview met u via Facetime/Skype, analyseren/beoordelen wij in de Waardedrijvers-scan onder andere de volgende factoren voor de lange termijn: attractiviteit van de sector, groeipotentieel markt/bedrijf, afhankelijkheid van klanten/product-marktcombinaties/intermediars, afhankelijkheid van ondernemer/medewerkers, onderscheidend vermogen, klantenbinding, innovatievermogen, menselijk vermogen, professionaliteit van de bedrijfsprocessen en cashflowgeneratie. Tevens maken wij op basis van uw uitgangspunten een financieel plan op hoofdlijnen, inclusief scenario's en economische waardeberekening. Op grond hiervan kunnen wij de toekomstbestendigheid van uw bedrijf beoordelen en een plan van aanpak op hoofdlijnen vaststellen. Vervolgens presenteren wij voorgaande in een rapport dat uw belanghebbenden (financiers, investeerders en anderen) zal overtuigen. Klik hiernaast/hieronder voor het downloaden van een voorbeeldrapport.

De gebruikelijke vergoeding voor een Waardedrijvers-scan is €2.500,- per bedrijf/product-marktcombinatie. Voor of via onze Linkedin relaties in de 1ste lijn hebben wij 10 vouchers beschikbaar voor 60% van voorgaande vergoeding. Daarnaast kunnen wij u, op basis van onze uitgebreide ervaring op het gebied van reorganisatie in crises, uiteraard ook helpen bij het realiseren van het plan van aanpak om uw bedrijf toekomstbestendig te houden/maken.

Hoe wij een Waardedrijvers-scan aanpakken? Bekijk onze website via de volgende link: Waardedrijvers-scan

Wilt u meer weten over dit onderwerp of met ons van gedachten wisselen? Aarzelt u dan niet kosteloos en vrijblijvend contact met ons op te nemen! (M 0629202473 of E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).