Uw bedrijf is uniek!

Delen:
U heeft uw bedrijf met passie, visie en daadkracht ontwikkeld tot wat het nu is. Uw bedrijf heeft duidelijk onderscheidend vermogen en biedt specifieke toegevoegde waarde aan uw klanten, want anders zou uw bedrijf niet kunnen bestaan. Wij durven daarom te stellen, dat uw bedrijf uniek is! Daarom is bedrijfswaardering en waardeverhoging maatwerk.


Bedrijfswaardering en waardeverhoging is maatwerk


Omdat uw bedrijf uniek is, is het waarderen van uw bedrijf en het bepalen van een plan van aanpak voor waardeverhoging maatwerk. Het waarderen middels vuistregels (bijvoorbeeld aantal keer EBITDA) of het louter maken van een Discounted Cashflow berekening (vaak met een druk op de knop geautomatiseerd), gaat volledig voorbij aan het unieke van uw bedrijf. De essentie van bedrijfswaardering is te kijken naar het unieke verhaal achter uw cijfers, te achterhalen aan welke knoppen u kunt draaien om de waarde te verhogen en welke argumenten u kunt gebruiken om een (financiële of strategische) koper te overtuigen van de waarde van uw bedrijf resulterend in een hogere prijs. Register Valuators met verstand van uw business zijn bij uitstek geschikt om dit maatwerk voor u te verrichten.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of met ons van gedachten wisselen? Aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen! (M 06-29202473 of E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)