Over Bedrijfswaardering-MKB

Bedrijfswaardering-MKB is uw partner in waardebepaling en waardeverhoging van uw bedrijf.

Bedrijfswaardering-MKB is uw partner

Bedrijfswaardering-MKB is uw partner in waardebepaling en waardeverhoging van uw bedrijf. Dit doen wij door een drietal diensten aan te bieden: de waardedrijversscan, bedrijfswaardering en een waarderverhogingstraject. Met een landelijk werkend team van Register Valuators hebben wij de kennis in huis die u zoekt.

Onze missie

De Register Valuators van Bedrijfswaardering-MKB verschaffen u professioneel en onafhankelijk inzicht in de waarde van uw bedrijf, de waardebepalende factoren (waardedrijvers) en begeleiden u op een praktische wijze bij het verhogen van de waarde van uw bedrijf. Kortom: wij zijn uw partner in het bepalen én verhogen van de waarde van uw bedrijf!

Maak kennis met ons team

Bedrijfswaardering-MKB bestaat uit een landelijk werkend team van business valuators dat op grond van hun uitgebreide kennis en ervaring van uw business uw bedrijf op waarde kunnen schatten en u op praktische wijze kunnen begeleiden bij het verhogen van de waarde van uw bedrijf. De Register Valuators in het team zijn toegelaten tot het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV) en werken volgens de gedrags- en beroepsregels van dit instituut.
Drs Nino Obbes Register Valuator
drs. Nino Obbes RV
Eigenaar


Nino is bedrijfseconoom, heeft ruime ervaring in het leiden en adviseren van MKB-bedrijven, met de nadruk op strategie-reorganisatie-overname. Hij is tevens gespecialiseerd in business valuation (RSM Erasmus University Rotterdam, Register Valuator NIRV).
Mr. Drs. Alicia Keijzer RA
mr. drs. Alicia Keijzer RA & RV
Samenwerkingspartner
Ruitenburg Adviseurs & Accountants

Alicia is fiscaal-econoom, jurist, register accountant en register valuator en heeft ruime ervaring in het adviseren van MKB-ondernemers, met de nadruk op belastingadvies. Zij is tevens gespecialiseerd in business valuation  (RSM Erasmus University Rotterdam, Register Valuator NIRV).

Algemene voorwaarden Bedrijfswaardering-MKB en Gedrags- en beroepsregels NIRV

Op alle opdrachten van Bedrijfswaardering-MKB B.V. zijn haar Algemene Voorwaarden d.d. 24-8-2015 van toepassing. Klik hier voor een exemplaar.

De Register Valuators van Bedrijfswaardering-MKB werken volgens de gedrags- en beroepsregels en richtlijnen van het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV).Klik hier voor de actuele gedrags- en beroepsregels en richtlijnen.

Alles over bedrijfswaardering