Vragen? Bel 06 29 20 24 73LinkedIn

Over Bedrijfswaardering-MKB

Bedrijfswaardering-MKB is uw partner in waardebepaling, waardeverhoging en overname van uw bedrijf

Onze werkwijze

  • Onafhankelijk, open en direct
  • Snel tot de kern van de zaak en een praktische oplossing komen
  • Tot het uiterste gaan voor u en uw bedrijf gericht op de lange termijn
  • Optimale samenwerking met u, uw medewerkers en uw huisadviseurs (accountant, jurist)
  • Kosteneffectief: altijd toegevoegde waarde en géén open einden c.q. verrassingen achteraf

Onze missie

Uw bedrijf is uniek en de waarde van uw bedrijf zit in uw business! Onze missie is u praktisch inzicht te geven in uw bedrijfswaarde en u begeleiding te bieden bij het verhogen van de waarde en het realiseren van een goede prijs bij overname van uw bedrijf.

Maak kennis met ons team

Bedrijfswaardering-MKB bestaat uit een landelijk werkend team van Register Valuators en Overnamespecialisten dat, op grond van hun uitgebreide kennis en ervaring met uw business, uw bedrijf op de juiste waarde kunnen schatten en u op praktische wijze kunnen begeleiden bij het verhogen van de waarde van uw bedrijf of een overname. De Register Valuators in het team zijn toegelaten tot het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV) en werken volgens de gedrags- en beroepsregels van dit instituut.
drs. Nino Obbes RV
drs. Nino Obbes RV
Register Valuator

Nino heeft ruime ervaring in het leiden en adviseren van MKB-bedrijven, met de nadruk op strategie-reorganisatie-overname. Hij heeft zich in business valuation gespecialiseerd aan RSM Erasmus University Rotterdam. Wij werken al jaren met Nino samen op het gebied van bedrijfswaarderingen en overnames. Nino is eigenaar van Nino Obbes Bedrijfsontwikkeling B.V. (www.nino-obbes.nl).
mr. drs. Alicia Keijzer RA RV
mr. drs. Alicia Keijzer RA RV
Register Valuator

Alicia heeft ruime ervaring in het adviseren van MKB-ondernemers, met de nadruk op belastingadvies. Zij heeft zich in business valuation gespecialiseerd aan RSM Erasmus University Rotterdam. Wij werken al jaren met Alicia samen in bedrijfswaarderingen en op fiscaal-juridisch gebied in bedrijfsovernames. Alicia is partner van Ruitenburg Adviseurs & Accountants (www.ruitenburg.nu).
Joep Houweling
Joep Houweling RA
Register Accountant

Joep heeft ruime ervaring in het adviseren van MKB-ondernemers, met de nadruk op accountancy. Hij heeft na zijn RA opleiding aan Tilburg University gewerkt bij een van de grote accountantskantoren en heeft vervolgens Houweling Accountants  overgenomen. Wij werken al jaren met Joep samen op het gebied van bedrijfswaarderingen, fusies en overnames in het MKB.

Algemene voorwaarden Bedrijfswaardering-MKB en Gedrags- en beroepsregels NIRV

Op alle opdrachten van Bedrijfswaardering-MKB B.V. zijn haar Algemene Voorwaarden d.d. 24-8-2015 van toepassing. Klik hier voor een exemplaar.

De Register Valuators van Bedrijfswaardering-MKB werken volgens de gedrags- en beroepsregels  van het Nederlands Instituut voor Register Valuators (www.nirv.nl).
Alles over bedrijfswaardering