Over Bedrijfswaardering-MKB

Bedrijfswaardering-MKB is uw partner in waardebepaling en waardeverhoging van uw bedrijf.

Bedrijfswaardering-MKB is uw partner

Bedrijfswaardering-MKB is uw partner in waardebepaling en waardeverhoging van uw bedrijf. Dit doen wij door een drietal diensten aan te bieden: de waardedrijversscan, bedrijfswaardering en een waarderverhogingstraject. Met een landelijk werkend team van Register Valuators hebben wij de kennis in huis die u zoekt.

Onze missie

De Register Valuators van Bedrijfswaardering-MKB verschaffen u professioneel en onafhankelijk inzicht in de waarde van uw bedrijf, de waardebepalende factoren (waardedrijvers) en begeleiden u op een praktische wijze bij het verhogen van de waarde van uw bedrijf. Kortom: wij zijn uw partner in het bepalen én verhogen van de waarde van uw bedrijf!

Maak kennis met ons team

Bedrijfswaardering-MKB bestaat uit een landelijk werkend team van business valuators dat op grond van hun uitgebreide kennis en ervaring van uw business uw bedrijf op waarde kunnen schatten en u op praktische wijze kunnen begeleiden bij het verhogen van de waarde van uw bedrijf. De Register Valuators in het team zijn toegelaten tot het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV) en werken volgens de gedrags- en beroepsregels van dit instituut.
drs. Nino Obbes RV
drs. Nino Obbes RV
Register Valuator

Nino is bedrijfseconoom en heeft ruime ervaring in het leiden en adviseren van MKB-bedrijven, met de nadruk op strategie-reorganisatie-overname-financiering. Hij heeft zich in business valuation gespecialiseerd aan RSM Erasmus University Rotterdam en is geregistreerd in het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV). Nino is tevens eigenaar van Nino Obbes Bedrijfsontwikkeling B.V. (www.nino-obbes.nl).
mr. drs. Alicia Keijzer RA RV
mr. drs. Alicia Keijzer RA RV
Register Valuator

Alicia is fiscaal-econoom, jurist en register accountant en heeft ruime ervaring in het adviseren van MKB-ondernemers, met de nadruk op belastingadvies. Zij heeft zich in business valuation gespecialiseerd aan RSM Erasmus University Rotterdam en is geregistreerd in het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV). Alicia is tevens partner van Ruitenburg Adviseurs & Accountants (www.ruitenburg.nu).
Joep Obbes
Joep Obbes
Business-financieel analist

Joep is in het team al enkele jaren actief op het gebied van analyse van markten, bedrijven, financiële cijfers en strategie. Hij is afstuderend bachelor student International Business and Management Studies aan de Avans Hogeschool.
Pien Obbes
mr. Pien Obbes 
Jurist

Pien is al enkele jaren actief op het gebied van juridische zaken, commercie en online marketing bij Bedrijfswaardering-MKB. Zij is afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht in het Privaatrecht met de specialisatie Commercieel Vermogensrecht. 


Algemene voorwaarden Bedrijfswaardering-MKB en Gedrags- en beroepsregels NIRV

Op alle opdrachten van Bedrijfswaardering-MKB B.V. zijn haar Algemene Voorwaarden d.d. 24-8-2015 van toepassing. Klik hier voor een exemplaar.

De Register Valuators van Bedrijfswaardering-MKB werken volgens de gedrags- en beroepsregels  van het Nederlands Instituut voor Register Valuators (www.nirv.nl).
Alles over bedrijfswaardering