Waardeanalyse en -berekening voor overname door landelijke speler

Een relatie van ons is door een grote, landelijk opererende onderneming benaderd voor een overname van het bedrijf om in een marktsegment de groeimogelijkheden te benutten. Voor de coronacrisis was de ondernemer een goede track record qua resultaten en geldstromen aan het opbouwen, gebaseerd op een goed gespreide en klantenkring met regelmatig terugkerende opdrachten, een onderscheidende servicegraad en een organisatie met de juiste man/vrouw op de juiste plaats. Door de coronacrisis is voorgaande enigszins vertraagd, maar inmiddels vult de order- en contractenportefeuille zich weer in hoog tempo. Om een waardering te krijgen die recht doet aan hetgeen de ondernemer met zijn bedrijf voor de toekomst heeft opgebouwd, zijn wij benaderd om de economische waarde te berekenen, gebaseerd op een waardedrijversanalyse. Zie via de volgende link een beschrijving van doel en aanpak van onze dienst Waardedrijversanalyse en -berekening.
Quote van de ondernemer: “Met de Register Valuator van Bedrijfswaardering-MKB is het snel en goed schakelen. Door zijn jarenlange kennis en ervaring in onze business komt hij snel tot de kern van ons unieke bedrijf en de mogelijkheden in de markt”.