Inhoud en doel
Op een interactieve wijze geven wij u een indruk van onze visie op strategisch en waardemanagement en onze praktische aanpak voor het verhogen van duurzame waardecreatie van uw bedrijf. Natuurlijk geven wij u ook tips voor uw eigen (bedrijfs-)situatie!

Wij organiseren de workshops voor ondernemers.
Met adviseurs (accountants, advocaten/juristen, fiscalisten, notarissen, bedrijfsadviseurs, bankiers, corporate finance adviseurs en investeerders) worden afzonderlijk afspraken ingepland.

Data en programma

Data Tijdstip
Vrijdag 29 juni 2018
Vrijdag 21 september 2018

Vrijdag 19 oktober 2018

Locatie

De bijeenkomsten worden gehouden in het kantoor van Bedrijfswaardering-MKB B.V. in Raamsdonksveer. Klik hier voor de routebeschrijving.

Tijdens de bijeenkomsten wordt voor snacks en dranken gezorgd.

Kosten en aanmelding
De bijeenkomsten zijn kosteloos en geheel vrijblijvend.

Specifieke vragen
Mocht u specifieke vragen hebben met betrekking tot het onderwerp van een bijeenkomst, dan kunt u deze ook voorafgaand e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Uw vragen worden dan tijdens de bijeenkomst behandeld.

Als u bent verhinderd of de voorkeur geeft aan een persoonlijk gesprek, aarzelt u dan niet contact op te nemen per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons vandaag nog (0162-525267)!