Inhoud en doel
Op een interactieve wijze geven wij u een indruk van onze visie op strategisch en waardemanagement en onze praktische aanpak voor het verhogen van duurzame waardecreatie van uw bedrijf. Natuurlijk geven wij u ook tips voor uw eigen (bedrijfs-)situatie!

Doelgroep
Wij organiseren de workshops voor ondernemers.
Met adviseurs (accountants, advocaten/juristen, fiscalisten, notarissen, bedrijfsadviseurs, bankiers, corporate finance adviseurs en investeerders) worden afzonderlijk afspraken ingepland.


Data en programma

Data Tijdstip
Vrijdag 29 juni 2018
13.30 - 15.00 uur workshop voor ondernemers
Vrijdag 21 september 2018
13.30 - 15.00 uur workshop voor ondernemers

Vrijdag 19 oktober 2018

13.30 - 15.00 uur workshop voor ondernemers


Locatie

De bijeenkomsten worden gehouden in het kantoor van Bedrijfswaardering-MKB B.V. in Raamsdonksveer. Klik hier voor de routebeschrijving.

Faciliteiten
Tijdens de bijeenkomsten wordt voor snacks en dranken gezorgd.

Kosten en aanmelding
De bijeenkomsten zijn kosteloos en geheel vrijblijvend.
U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Specifieke vragen
Mocht u specifieke vragen hebben met betrekking tot het onderwerp van een bijeenkomst, dan kunt u deze ook voorafgaand e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Uw vragen worden dan tijdens de bijeenkomst behandeld.

Als u bent verhinderd of de voorkeur geeft aan een persoonlijk gesprek, aarzelt u dan niet contact op te nemen per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons vandaag nog (0162-525267)!
Back to Top